Udtalelser

Kunderne.............

Lars Hammershøj fra K2 Management A/S siger:

”Inge M. har været med fra den spæde start og opbygget vores økonomiafdeling. Hun har klaret alt selv incl. løn, indberetninger til Skat, hjemtagning af moms fra udlandet og færdiggørelse til den årlige renskrivning hos revisor. Firmaets vækst har krævet daglig bemanding af økonomiafdelingen, så Inge M, har valgt at trække sig, for at finde tid til andre end os. Vi siger tak for et perfekt samarbejde."

Medarbejderne ved Tæppelageret i Ans siger:

”Inge M. har afløst vores tidligere fastansatte kontordame på 20 timer pr. uge og det på en utrolig hurtig og glidende måde. Hun har indfriet vores forventninger til fulde og utrolig nok ikke brugt mere end ca. 12 timer pr. uge til at løse de samme arbejdsopgaver.”

"Vi har købt et nyt bogføringsprogram, Mamut Stellar, som Inge fået sat i søen, så det kører."

Tina fra Kihn Design i Nørre Vissing siger:

"Bonni vores bogholder har fået fantastisk hjælp af Inge til at bruge indkøbs- og ordremodulet i Microsoft Navision C5 m.v. Vi bruger Inge løbende når C5 driller."

ISIS A/S og DERMA Pharm A/S - administrerende direktører siger:

"Inge tager alle udfordring op. Vores økonomisystem Winfinance og Axapta har Inge selv sat sig ind i. Hun laver alle de rapporter, vi skal bruge, likviditetsoversigter, løn, klargøring til vores statsautoriserede revisor m.v. Kort sagt, Inge har hjulpet os videre, trods kæmpe store udfordringer."

Jette og Jan siger:

"Vi var tæt på at komme i "Luksusfælden" og har fået breve fra Ribers, så det var på høje tid, at Inge fik lavet vores budgetter. Hun har taget kontakt til bank, forsikringsselskaber m.v. så nu har vi fået et budgetkonto m.v. En gang årligt, mødes vi til gennemgang og opfølgning. Forskudsopgørelsen og

årsopgørelsen bliver gennemgået. Hun forklares os tingene på en forståelig måde."

Jørgen og Mette siger:

"Vi har investeret i solcelleanlæg, hvor vi fik perfekt rådgivning inden købet af Inge. Vi har valgt at bruge regnskabsmodellen og vil helt sikkert bruge Inge når selvangivelsen skal indsendes."

Britta fra Astro Design i Silkeborg siger:

”Inge M. hare en utrolig tålmodighed og har hjulpet mig gennem mange bogføringsproblemer. Hun har tilrettet vores Navision C5, så jeg nu selv kan indtaste regnskabsmaterialet. Inge kommer hver kvartal og gennemgår det, så vi kan afregne momsen. Hun udarbejde vores Årsregnskab til selvangivelsen, så nu har vi sagt farvel til vores tidligere registrerede revisor og sparet en del penge.”

Birthe Ladefoged siger:

”Jeg afleverer mine bilag m.v. til Inge, som så sorterer dem, udskriver lønsedler til mine ansatte, indberetter alle tal til skat, moms m.v., så jeg ikke glemmer noget. Hun laver budgetter til bank m.v. og endelig Årsregnskabet.”

Psykolog Tina Espander siger:

”Jeg bruger ikke min statsautoriserede revisor mere, Inge klarer det for mig.”

Medarbejderne ved Naturgas Midt i Viborg siger:

”Inge M. er god til at formidle kursusmaterialet på en positiv og velforberedt måde, så alle både øvede og mindre øvede IT-medarbejdere fik et stort udbytte af kurset.”

Tage Arent Jensen fra AOF oplyser ud fra kursisternes evalueringer følgende:

”Har styr på det hele, og altid parat til at hjælpe”

”Lytter og tilretter kursusmateriale og undervisning til kursisterne behov og ønsker.”

”Stille og rolig, og i en afslappet atmosfære.”

”Har et godt humør.”

”Fanger alle og giver gode råd.”

webdesign: sallingsupport.dk